Link on this page

<Books>
ショクヒン アンゼン カンリ ニオケル ビセイブツガクテキ ケンサ : キジュン ノ セッテイ ト ケンサ ノ カンガエカタ
食品安全管理における微生物学的検査 : 基準の設定と検査の考え方 / ICMSF編 ; 春日文子, 小久保彌太郎, 島原義臣監訳

Publisher 東京 : 中央法規出版
Year 2013.6
Language Japanese
Size xiv, 384p ; 27cm
Authors 春日, 文子 <カスガ, フミコ>
小久保, 彌太郎 <コクボ, ヤタロウ>
島原, 義臣 <シマバラ, ヨシオミ>
International Commission on Microbiological Specifications for Foods
Subjects BSH:食品工業
BSH:食品衛生
BSH:細菌学的検査
Notes 文献: 章末
TOC

Hide book details.

3F 図書 図書
588//Ko51

9784805838051


5201333398

Hide details.

Material Type Books
Other titles original title:Microorganisms in foods 7
original title:Microbiological testing in food safety management
Classification NDC8:588
NDC9:588
ID 2000095391
ISBN 9784805838051
NCID BB12899884

 Similar Items