<Books>
キュウショク ウンエイ カンリ ジッシュウ
給食運営管理実習 / 殿塚婦美子, 三好恵子編著 ; 稲山貴代 [ほか] 共著
Edition | 改訂版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2010.3 |
Language | Japanese |
Size | v, 102p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 殿塚, 婦美子(1940-) <トノズカ, フミコ> 三好, 恵子 <ミヨシ, ケイコ> 稲山, 貴代(1960-) <イナヤマ, タカヨ> |
Subjects | BSH:給食 |
Notes | 日本人の食事摂取基準(2010年版)準拠 付: 学内実習ノート(40p) 参考文献: p102 その他の著者: 長田早苗, 加藤由美子, 神戸絹代, 木村友子, 小西文子, 佐々木ルリ子, 佐藤恵美子, 名倉秀子, 不破眞佐子 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 | 学内編 | 498.59//To63 |
|
9784767904214 |
|
|
|
5201260518 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:4times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)