<Books>
タベモノ ト ケンコウ
食べ物と健康
Publisher | 東京 : 建帛社 |
---|---|
Year | 2010- |
Language | und |
Hide subdivided bibliography.
1 | マスター食品学 / 有田政信編著 ; 海老塚広子 [ほか] 共著 1,2. - 東京 : 建帛社 , 2010-2012 |
2 | マスター食品衛生学 / 西川禎一編著 ; 阿部仁一郎 [ほか] 共著 東京 : 建帛社 , 2010.4 |
3 | マスター調理学 / 西堀すき江編著 ; 安藤京子 [ほか] 共著 東京 : 建帛社 , 2013.9 |
4 | マスター食品学 / 小関正道編著 ; 安藤清一 [ほか] 共著 1. - 新版. - 東京 : 建帛社 , 2014.4 |
5 | マスター調理学 / 西堀すき江編著 ; 安藤京子 [ほか] 共著 第2版. - 東京 : 建帛社 , 2014.9 |
6 | マスター調理学 / 西堀すき江編著 ; 安藤京子 [ほか] 共著 第3版. - 東京 : 建帛社 , 2016.7 |
7 | マスター食品学 / 小関正道編著 1,2. - 改訂. - 東京 : 建帛社 , 2016.8 |
8 | マスター調理学 / 西堀すき江編著 ; 伊藤正江 [ほか] 共著 第4版. - 東京 : 建帛社 , 2021.4 |
9 | マスター食品学 / 小関正道, 鍋谷浩志編著 ; 安藤清一 [ほか] 共著 1. - 3訂. - 東京 : 建帛社 , 2021.4 |
10 | マスター食品学 / 小関正道, 吉川秀樹編著 ; 海老塚広子 [ほか] 共著 2. - 3訂. - 東京 : 建帛社 , 2021.4 |
11 | マスター食品学 / 小関正道, 鍋谷浩志編著 ; 安藤清一 [ほか] 共著 1. - 3訂第2版. - 東京 : 建帛社 , 2023.9 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
ID | 2000093065 |
NCID | BB03807149 |
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:20times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)