<Books>
ショクヒンガク ジッケン
食品学実験 / 橋本俊二郎編 ; 山藤圭子, 波平元辰, 太田千穂著
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2010.9 |
Language | Japanese |
Size | viii, 147p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 橋本, 俊二郎 <ハシモト, シュンジロウ> 山藤, 圭子 <ヤマフジ, ケイコ> 波平, 元辰 <ナミヒラ, ゲンシン> 太田, 千穂 <オオタ, チホ> |
Subjects | BSH:食品化学 -- 実験 All Subject Search |
Notes | 「食品化学実験」新版 (2001年刊) の改題改訂 索引あり |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.53//H38 |
|
|
9784061398290 |
|
|
|
5201160879 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:12times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:7times
(Lending within 3 months:0times)