<Books>
ショクヒン カコウ ト カコウ ショクヒン : カンリ エイヨウシ エイヨウシ
食品加工と加工食品 : 管理栄養士・栄養士 / 菊池修平編著 ; 池田惠美子[ほか]著
(食べ物と健康 ; 3)
Edition | 新訂 |
---|---|
Publisher | 東京 : 樹村房 |
Year | 2009.4 |
Language | Japanese |
Size | x, 163p ; 26cm |
Authors | 菊池, 修平 <キクチ, シュウヘイ> 池田, 恵美子 <イケダ, エミコ> |
Subjects | BSH:食品加工 |
Notes | 巻末索引 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F シラバスルーム | 図書 |
|
588//Ki24 |
|
9784883671434 |
|
禁帯出 | 清水 純(シミズ) 先生 | 5201054610 | ||
3F シラバスルーム | 図書 |
|
588//Ki24 |
|
9784883671434 |
|
|
清水 純(シミズ) 先生 | 5201054712 | ||
3F シラバスルーム | 図書 |
|
588//Ki24 |
|
9784883671434 |
|
|
清水 純(シミズ) 先生 | 5201054723 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:63times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:19times
(Lending within 3 months:0times)