<Books>
デントウ ショク ノ ミライ
伝統食の未来 / 岩田三代編
(食の文化フォーラム ; 27)
Publisher | 東京 : ドメス出版 |
---|---|
Year | 2009.9 |
Language | Japanese |
Size | 262p : 挿図 ; 22cm |
Authors | 岩田, 三代 <イワタ, ミヨ> 赤羽, 義章 <アカハネ, ヨシアキ> 飯野, 久和(1913-) <イイノ, ヒサカズ> 石毛, 直道(1937-) <イシゲ, ナオミチ> 江頭, 宏昌 <エガシラ, ヒロアキ> 江原, 絢子(1943-) <エハラ, アヤコ> 神崎, 宣武(1944-) <カンザキ, ノリタケ> 堀越, 昌子 <ホリコシ, マサコ> 守屋, 亜記子(1968-) <モリヤ, アキコ> 山辺, 規子(1956-) <ヤマベ, ノリコ> |
Subjects | BSH:食物 |
Notes | 執筆者: 赤羽義章, 飯野久和, 石毛直道, 江頭宏昌, 江原絢子, 神崎宣武, 堀越昌子, 守屋亜記子, 山辺規子 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
383.8//Sh96//27 |
|
9784810707267 |
|
|
|
5200948333 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:7times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)