<Books>
ビール ノ カガク : ムギ ト ホップ ガ ウミダス オイシサ ノ ヒミツ
ビールの科学 : 麦とホップが生み出すおいしさの秘密 / サッポロビール価値創造フロンティア研究所編
(ブルーバックス ; B-1632)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2009.3 |
Language | Japanese |
Size | 270p : 挿図 ; 18cm |
Authors | サッポロビール価値創造フロンティア研究所 <サッポロビール カチ ソウゾウ フロンティア ケンキュウジョ> 渡, 淳二 <ワタリ, ジュンジ> |
Subjects | NDLSH:ビール |
Notes | 監修: 渡淳二 参考文献: p263-266 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F 文庫・新書 | 図書 |
|
408//B59//1632 |
|
|
9784062576321 |
|
|
|
5200922015 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
ID | 2000037563 |
ISBN | 9784062576321 |
NCID | BA89382647 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:31times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:9times
(Lending within 3 months:0times)