<Books>
キュウショク ケイエイ カンリロン
給食経営管理論 / 君羅満, 岩井達, 松崎政三編著 ; 藤原尚子 [ほか] 共著
(Nブックス)
Edition | 第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2006.3 |
Language | Japanese |
Size | vii, 236p ; 26cm |
Authors | 君羅, 満 <キミラ, ミツル> 岩井, 達 <イワイ, サトル> 松崎, 政三 <マツザキ, セイゾウ> 藤原, 尚子 <フジワラ, ヒサコ> |
Subjects | BSH:給食 |
Notes | その他の共著者: 宮原公子, 藤井恵子, 水野文夫, 名倉秀子, 関千代子 日本人の食事摂取基準(2005年版)の活用準拠 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.59//Ki33 |
|
9784767902999 |
|
|
|
5200855731 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:11times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)