<Books>
リョウリ ノ ナンデモ ショウジテン : カレー ワ ナゼ ヨクジツ ニ タベルホウガ オイシイノ
料理のなんでも小事典 : カレーはなぜ翌日に食べる方がおいしいの? / 日本調理科学会編
(ブルーバックス ; B-1614)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2008.9 |
Language | Japanese |
Size | 308p : 挿図 ; 18cm |
Authors | 日本調理科学会 <ニホン チョウリ カガクカイ> |
Subjects | BSH:料理 |
Notes | 参考文献: p301-302 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F 文庫・新書 | 図書 |
|
408//B59//1614 |
|
|
9784062576147 |
|
|
|
5200842928 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:31times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:7times
(Lending within 3 months:0times)