<Books>
ショクヒンガク ショクヒン キノウガク
食品学・食品機能学 / 大鶴勝編 ; 石永正隆 [ほか] 著
(テキスト食物と栄養科学シリーズ / 大鶴勝, 石永正隆, 島田和子, 田中敬子編 ; 3)
Publisher | 東京 : 朝倉書店 |
---|---|
Year | 2007.4 |
Language | Japanese |
Size | v, 180p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 大鶴, 勝(1943-) <オオツル, マサル> 石永, 正隆 <イシナガ, マサタカ> 伊東, 裕子 <イトウ, ユウコ> 江崎, 秀男 <エザキ, ヒデオ> 小関, 泰平 <コゼキ, ヤスヒラ> 島田, 和子 <シマダ, カズコ> 瀬口, 正晴 <セグチ, マサハル> |
Subjects | BSH:食品 |
Notes | その他の著者: 伊東裕子, 江崎秀男, 大鶴勝, 小関泰平, 佐藤之紀, 島田和子, 瀬口正晴, 竹内若子, 竹中康之, 竜口和惠, 土井裕司, 西村公雄, 升井洋至, 三宅義明, 山下広美, 渡辺文雄 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.5//Te93//3 |
|
9784254616439 |
|
|
|
5200761692 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:22times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:9times
(Lending within 3 months:0times)