<Books>
ショクヒン ノ アンゼンセイ
食品の安全性 / 菅野道廣, 上野川修一, 山田和彦編集
(健康・栄養科学シリーズ / 国立健康・栄養研究所監修 ; . 食べ物と健康 ; 3)
Publisher | 東京 : 南江堂 |
---|---|
Year | 2006.4 |
Language | Japanese |
Size | xiii, 160p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 菅野, 道廣(1933-) <スガノ, ミチヒロ> 上野川, 修一(1942-) <カミノガワ, シュウイチ> 山田, 和彦(1952-) <ヤマダ, カズヒコ> |
Subjects | BSH:食品 BSH:食品衛生 |
Notes | 参考図書: p153 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 | 3 | 498.5//Su25//3 |
|
4524239774 |
|
|
|
5200644893 | ||
3F 図書 | 図書 |
|
498.5//Su25//3 |
|
4524239774 |
|
|
|
5200949777 | ||
3F 図書 | 図書 |
|
498.5//Su25//3 |
|
4524239774 |
|
|
|
5200949788 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:13times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:9times
(Lending within 3 months:0times)