<図書>
Food, nutrition and sports performance II : the International Olympic Committee consensus on sports nutrition / edited by R.J. Maughan, L.M. Burke and E.F. Coyle
出版者 | London : Routledge |
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出版年 | 2004 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xiv, 239 p. : ill. ; 24 cm |
著者標目 | Maughan, Ron J., 1951- Burke, Louise Coyle, Edward F., 1952- International Olympic Committee |
件 名 | LCSH:Athletes -- Nutrition -- Congresses
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一般注記 | Includes bibliograhical references and index |
目次/あらすじ
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫2F 図書 | 図書 | : hbk | 780.193//Ma95 |
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0415339065 |
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5200638485 |
書誌詳細を非表示
データ種別 | 図書 |
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分 類 | LCC:TX361.A8 DC22:613.2/088/796 |
書誌ID | 2000016385 |
ISBN | 0415339065 |
NCID | BA68724061 |
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