<Books>
ケンコウ チョウリ ノ カガク : オイシサ カラ ケンコウ エ
健康・調理の科学 : おいしさから健康へ / 和田淑子, 大越ひろ編著
(管理栄養士講座)
Publisher | 東京 : 建帛社 |
---|---|
Year | 2004.7 |
Language | Japanese |
Size | x, 212p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 和田, 淑子 <ワダ, ヨシコ> 大越, ひろ(1947-) <オオゴシ, ヒロ> |
Subjects | BSH:食品 BSH:料理 BSH:健康管理 BSH:栄養士 |
Notes | 文献: 各章末 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.55//Ka56 |
|
4767903149 |
|
|
|
5200555464 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:12times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)