<Books>
ジョウビ カコウ ショクヒン ノ エラビカタ : ハッチュウジ ノ チェック ポイント
常備・加工食品の選び方 : 発注時のチェックポイント / 菅野廣一著
Publisher | 東京 : 第一出版 |
---|---|
Year | 2000.7 |
Language | Japanese |
Size | vi, 89p : 挿図 ; 21cm |
Authors | 菅野, 廣一(1946-) <カンノ, コウイチ> |
Subjects | NDLSH:食品工業 BSH:食品加工 BSH:栄養士 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588//Ka57 |
|
4804109226 |
|
|
|
5200544040 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)