<Books>
フード ビジネス コーディネート : FBC ノ キソ ト ジッセン
フードビジネスコーディネート : FBCの基礎と実践 / 食環境コーディネート協会編
Publisher | 東京 : 建帛社 |
---|---|
Year | 2002.10 |
Language | Japanese |
Size | xii, 323p ; 26cm |
Authors | 食環境コーディネート協会 <ショクカンキョウ コーディネート キョウカイ> |
Subjects | BSH:飲食店 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
673.97//Sh96 |
|
|
4767902940 |
|
|
|
5200462827 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:11times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)