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アジ ト ニオイ : カンカク ノ カガク : ミカク ト キュウカク ノ 22ショウ
味とにおい : 感覚の科学 : 味覚と嗅覚の22章 / グラハム・ベル, アネスリー・ワトソン編 ; 川口健夫訳
Publisher | 東京 : フレグランスジャーナル社 |
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Year | 2002.6 |
Language | Japanese |
Size | xii, 234p ; 21cm |
Authors | Bell, Graham A. Watson, Annesley J. 川口, 健夫 <カワグチ, タケオ> |
Subjects | BSH:味覚 BSH:匂い NDLSH:バイオセンサ |
Notes | References: 各章末 |
TOC
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Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
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3F 図書 | 図書 |
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491.37//B33 |
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教職員出版物 | 4894790521 |
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5200458228 |
Hide details.
Material Type | Books |
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Other titles | original title:Tastes and aromas : chemical senses in science and industry spine title:Tastes & aromas |
Classification | NDC9:491.37 |
ID | 2000005119 |
ISBN | 4894790521 |
NCID | BA56909194 |
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