<Books>
ショクヒン
食品
(最新データで読む産業と会社研究シリーズ ; 5, 7, 8, 9)
Publisher | 東京 : 二期出版 |
---|---|
Year | 1997.2- |
Language | Japanese |
Size | 冊 ; 19cm |
Authors | 高橋, 正郎(1932-) <タカハシ, マサオ> 上路, 利雄(1944-) <ウエジ, トシオ> 芝崎, 希美夫(1940-) <シバザキ, キミオ> |
Subjects | BSH:食品工業 |
Notes | 監修: 高橋正郎 2003~2006年版の監修: 上路利雄 2001年版以降の出版者: 産学社 2007年度版以降の監修: 芝崎希美夫 2004年版, 2008年度版以降のシリーズ番号: 8 -- 2018年度版以降のシリーズ番号: 7 -- 2019年度版以降のシリーズ番号: 5 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 | 2020年度版 | 335.4//Sa22//5 |
|
|
9784782535110 |
|
|
|
5201951375 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:17times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:7times
(Lending within 3 months:0times)