<Books>
ショクヒンノ ヒカリ レッカ ボウシ ギジュツ
食品の光劣化防止技術 / 津志田藤二郎, 寺尾純二, 平田孝共編
Publisher | 東京 : サイエンスフォーラム |
---|---|
Year | 2001.2 |
Language | Japanese |
Size | 255p : 30cm |
Authors | 津志田, 藤二郎 <ツシダ, トウジロウ> 寺尾, 純二 <テラオ, ジュンジ> 平田, 孝 <ヒラタ, タカシ> |
Subjects | 食品工学 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588//Ts91 |
|
4916164482 |
|
|
|
5200239756 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Classification | NDC:588 |
ID | 1000205803 |
ISBN | 4916164482 |
NCID | BA52607262 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)