<Books>
アタラシイ ショクヒン カガク
新しい食品化学 / 川岸舜朗, 中村良編著 ; 大羽和子 [ほか] 共著
Publisher | 東京 : 三共出版 |
---|---|
Year | 2000.11 |
Language | Japanese |
Size | 197p ; 22cm |
Authors | 川岸, 舜朗(1931-) <カワギシ, シュンロウ > 中村, 良(1931-) <ナカムラ, リョウ > 大羽, 和子 <オオバ, カズコ> |
Subjects | 食品化学 |
Notes | その他の共著者: 加藤保子, 小宮孝志, 西堀すき江, 山田哲也 参考文献: p189-191 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.53//Ka92 |
|
4782704259 |
|
|
|
6200044581 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Classification | NDC:498.53 |
ID | 1000200656 |
ISBN | 4782704259 |
NCID | BA49260633 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:1times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:7times
(Lending within 3 months:0times)