<Books>
サイシン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ : ケンコウズクリ ト チョウリ ニ : 1テン 80キロカロリー アタリ ジュウリョウチツキ
最新食品標準成分表 : 健康づくりと調理に : 1点(80キロカロリー)当たり重量値つき / 全国調理師養成施設協会編集
Edition | 第26版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 全国調理師養成施設協会 |
Publisher | 東京 : 調理栄養教育公社 (発売) |
Year | 2000.1 |
Language | Japanese |
Size | 446p ; 15×21cm |
Authors | 細谷, 憲政(1925-) <ホソヤ, ノリマサ> 全国調理師養成施設協会 <ゼンコク チョウリシ ヨウセイ シセツ キョウカイ> |
Subjects | BSH:食品 -- 便覧 All Subject Search |
Notes | 第6訂次改定日本人の栄養所要量食事摂取基準登載 監修: 細谷憲政 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4F 参考図書 | 図書 |
|
498.51//Z3 |
|
4924737429 |
|
禁帯出 |
|
6200040861 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:13times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)