<Books>
タンパクシツノ カチオ キメル アミノサン ユシノ セイシツオ キメル シボウサン ソセイヒョウ
たんぱく質の価値を決めるアミノ酸&油脂の性質を決める脂肪酸組成表 / 五明紀春, 長谷川恭子共編
Publisher | 東京 : 女子栄養大学出版部 |
---|---|
Year | 1993.7 |
Language | Japanese |
Size | 292p ; 19×26cm |
Authors | 五明, 紀春 <ゴミョウ, トシハル> 長谷川, 恭子(1934-) <ハセガワ, キョウコ > |
Subjects | 食品化学 アミノ酸 脂肪酸 |
Notes | 科学技術庁資源調査会編『日本食品アミノ酸組成表』『日本食品脂溶性成分表』収載 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 参考図書 | 図書 |
|
498.51//G62 |
|
4789503089 |
|
禁帯出 |
|
6200040645 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)