Link on this page

<Books>
ショクヒンガク
食品学 : 総論・各論 / 菅原龍幸編著 ; 福沢美喜男,松本富子,橋本俊二郎〔ほか〕共著

Edition 改訂
Publisher 東京 : 建帛社
Year 1994.4
Language Japanese
Size 388p ; 22cm
Authors 菅原, 竜幸 <スガハラ, タツユキ>
福沢, 美喜男 <フクザワ, ミキオ>
松本, 富子 <マツモト, トミコ>
橋本, 俊二郎 <ハシモト, シュンジロウ>
Subjects NDLSH:食品
NDLSH:食品化学
Notes 索引あり
TOC

Hide book details.

3F 図書 図書
498.51//Su22
4767901936


6200033485

Hide details.

Material Type Books
Classification NDC9:498.51
NDLC:PC25
ID 1000198821
ISBN 4767901936
NCID BA54478965

 Similar Items