<Books>
ショクヒンガク
食品学 : 総論・各論 / 菅原龍幸編著 ; 福沢美喜男,松本富子,橋本俊二郎〔ほか〕共著
Edition | 改訂 |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 1994.4 |
Language | Japanese |
Size | 388p ; 22cm |
Authors | 菅原, 竜幸 <スガハラ, タツユキ> 福沢, 美喜男 <フクザワ, ミキオ> 松本, 富子 <マツモト, トミコ> 橋本, 俊二郎 <ハシモト, シュンジロウ> |
Subjects | NDLSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Notes | 索引あり |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//Su22 |
|
4767901936 |
|
|
|
6200033485 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:10times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)