Link on this page

<Books>
ショクモツ カガクノ スベテ
食物科学のすべて / P.M.ゲイマン, K.B.シェリントン著 ; 村山篤子, 品川弘子訳

Edition 第4版
Publisher 東京 : 建帛社
Year 1998.4
Language Japanese
Size ix, 322p ; 21cm
Authors Gaman, P. M.
Sherrington, K. B.
村山, 篤子(1933-) <ムラヤマ, アツコ >
品川, 弘子(1944-) <シナガワ, ヒロコ >
中浜, 信子(1925-) <ナカハマ, ノブコ >
Subjects 食品
食品化学
栄養
Notes 原著第4版の抄訳
監修: 中濱信子
TOC

Hide book details.

3F 図書 図書
498.51//G18
4767960797


6200033441

Hide details.

Material Type Books
Uniform title The science of food
Classification NDC:498.5
NDLC:PC25
NDC:498.51
ID 1000198814
ISBN 4767960797
NCID BA36073961

 Similar Items