<Books>
ショクヒンガク ガイロン
食品学概論 / 食品教育研究会編
Edition | 新版改訂版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 1990.3 |
Language | Japanese |
Size | 6,292p ; 22cm |
Authors | 食品教育研究会 <ショクヒン キョウイク ケンキュウカイ> |
Subjects | 食品 食品化学 |
Notes | 執筆: 釘宮正往ほか 参考書・参考文献: p283-285 記述は改訂版6刷による |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//Sh96 |
|
4767900158 |
|
|
|
6200033350 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)