<図書>
Food flavors : formation, analysis and packaging influences : proceedings of the 9th International Flavor Conference, the George Charalambous Memorial Symposium, Limnos, Greece, 1-4 July 1997 / edited by E.T. Contis ... [et al.]
(Developments in food science ; 40)
出版者 | Amsterdam ; Tokyo : Elsevier |
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出版年 | 1998 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xvii, 797 p. : ill. ; 25 cm |
著者標目 | International Flavor Conference Contis, Ellene Tratras |
件 名 | Flavor -- Congresses 全ての件名で検索 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
目次/あらすじ
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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498.53//C86 |
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0444825908 |
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6200035272 |
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