このページのリンク

<図書>
Food flavors : formation, analysis and packaging influences : proceedings of the 9th International Flavor Conference, the George Charalambous Memorial Symposium, Limnos, Greece, 1-4 July 1997 / edited by E.T. Contis ... [et al.]
(Developments in food science ; 40)

出版者 Amsterdam ; Tokyo : Elsevier
出版年 1998
本文言語 英語
大きさ xvii, 797 p. : ill. ; 25 cm
著者標目 International Flavor Conference
Contis, Ellene Tratras
件 名 Flavor -- Congresses  全ての件名で検索
一般注記 Includes bibliographical references and index
目次/あらすじ

所蔵情報を非表示

書庫M4F 図書 図書
498.53//C86
0444825908


6200035272

書誌詳細を非表示

データ種別 図書
分 類 LCC:TP372.5
DC:664/.07
NDC:498.53
書誌ID 1000198612
ISBN 0444825908
NCID BA36913315

 類似資料