<図書>
The Maillard reaction in foods and medicine / edited by John O'Brien ... [et al.]
(Special publication ; no. 223)
出版者 | Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry |
---|---|
出版年 | c1998 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xx, 464 p. : ill. ; 24 cm |
著者標目 | International Symposium on the Maillard Reaction O'Brien, John Royal Society of Chemistry (Great Britain) International Union of Food Science and Technology |
件 名 | Maillard reaction -- Congresses 全ての件名で検索 |
一般注記 | ""Proceedings of the 6th International Symposium on the Maillard Reaction held, by kind permission of the Treasurer, at the Royal College of Physicians, London, UK, 27-30 July 1997"" -- t.p. verso ""The 6th International Symposium on the Maillard Reaction was officially sanctioned by the International Union of Food Science and Technology"" -- t.p. verso Includes bibliographical references and index Royal Society of Chemistry |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫M4F 図書 | 図書 |
|
498.5//O14 |
|
|
0854047336 |
|
|
|
6200035169 |
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:1回
※2017年9月4日以降
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)