<図書>
Functional foods : the consumer, the products and the evidence / edited by Michele J. Sadler, Michael Saltmarsh
(Special publication ; no. 215)
出版者 | Cambridge : Royal Society of Chemistry |
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出版年 | c1998 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xviii, 215 p. : ill. ; 24 cm |
著者標目 | Sadler, M. J. (Michele J.) Saltmarsh, Michael Royal Society of Chemistry (Great Britain) British Nutrition Foundation. Conference Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group |
件 名 | Functional foods -- Congresses 全ての件名で検索 |
一般注記 | ""The proceedings of a joint conference held by the British Nutrition Foundation and the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry on 2-4 April 1997 at Wye College, University of London, Kent, UK"" - T.p. verso Includes index Royal Society of Chemistry |
目次/あらすじ
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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498.51//Sa13 |
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0854047921 |
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6200035158 |
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