<Books>
ショクヒン カコウガク : カコウ チョゾウノ リロント ジッサイ
食品加工学 : 加工貯蔵の理論と実際 / 五明紀春 [ほか] 著
Edition | 第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 学文社 |
Year | 1997.4 |
Language | Japanese |
Size | 298p ; 22cm |
Authors | 五明, 紀春(1942-) <ゴミョウ, トシハル > |
Subjects | 食品加工 |
Notes | 文献: p298 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588//G62 |
|
476200720X |
|
|
|
6200031553 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Classification | NDC:588 |
ID | 1000198495 |
ISBN | 476200720X |
NCID | BA30888907 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)