<Books>
ヒット ショクヒン カイハツ ノ ハッソウ ト ギジュツ
ヒット食品開発の発想と技術 / 日本農芸化学会編
(くらしの中の化学と生物 ; 3)
Publisher | 東京 : 学会出版センター |
---|---|
Year | 1996.5 |
Language | Japanese |
Size | xv, 202p ; 19cm |
Authors | 日本農芸化学会 <ニホン ノウゲイ カガッカイ> 五十嵐, 脩(1934-) <イガラシ, オサム> 上野川, 修一(1942-) <カミノガワ, シュウイチ> |
Subjects | BSH:食品工学 MESH:Food MESH:Food-Processing Industry MESH:Food Technology |
Notes | 責任編集: 五十嵐脩, 上野川修一 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588//I23 |
|
4762277738 |
|
|
|
6200031223 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Classification | NDC8:588 |
ID | 1000198377 |
ISBN | 4762277738 |
NCID | BN14337642 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:4times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)