<図書>
Handbook of dairy foods and nutrition / Gregory D. Miller, Judith K. Jarvis, Lois D. McBean
(Modern nutrition)
版 | 2nd ed |
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出版者 | Boca Raton, FL : CRC Press |
出版年 | c2000 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 423 p. : ill., ports. ; 24 cm |
著者標目 | Miller, Gregory D. Jarvis, Judith K. McBean, Lois D. |
件 名 | Dairy products in human nutrition Handbooks, manuals, etc |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
目次/あらすじ
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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498.55//Mi27 |
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0849387310 |
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6200024008 |
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