<Books>
ショクヒンガク カクロン
食品学各論 / 吉田勉編著 ; 小田尚子 [ほか] 共著
Publisher | 東京 : 三共出版 |
---|---|
Year | 1999.10 |
Language | Japanese |
Size | viii, 167p ; 26cm |
Authors | 吉田, 勉(1927-) <ヨシダ, ツトム> 小田, 尚子 <オダ, ナオコ> |
Subjects | BSH:食品 |
Notes | 参考文献: p161-162 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//Y86 |
|
4782704062 |
|
|
|
6200029296 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:10times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:3times
(Lending within 3 months:0times)