<Books>
アタラシイ カコウ ショクヒン ト ソノ エイヨウカ
新しい加工食品とその栄養価 / 市川富夫著
(食品・栄養・健康ニューガイドシリーズ)
Publisher | 東京 : 第一出版 |
---|---|
Year | 1989.5 |
Language | Japanese |
Size | 52p ; 23cm |
Authors | 市川, 富夫 <イチカワ, トミオ> 国民栄養振興会 <コクミン エイヨウ シンコウカイ> 日本栄養士会・栄養指導研究所 <ニホン エイヨウシカイ エイヨウ シドウ ケンキュウジョ> |
Subjects | NDLSH:食品 NDLSH:栄養 |
Notes | 叢書の編者:国民栄養振興会,日本栄養士会・栄養指導研究所 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//I14 |
|
4804104690 |
|
|
|
6200017112 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:16times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:3times
(Lending within 3 months:0times)