<Books>
ギョニク ネリセイヒン ノ セイゾウ カンリ ト HACCP
魚肉ねり製品の製造管理とHACCP / 日本食品保全研究会編集
(食品保全研究シリーズ ; 2)
Publisher | 東京 : 中央法規出版 |
---|---|
Year | 1997.9 |
Language | Japanese |
Size | iii, 202p ; 26cm |
Authors | 日本食品保全研究会 <ニホン ショクヒン ホゼン ケンキュウカイ> |
Subjects | BSH:ねり製品 BSH:食品衛生 |
Notes | 監修: 河端俊治, 春田三佐夫 引用文献・参考資料: 節末 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.54//Sh96//2 |
|
4805816376 |
|
|
|
6200016963 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:4times
(Lending within 3 months:0times)