<Books>
HACCP ノ キソ ト ジッサイ
HACCPの基礎と実際 / 日本食品保全研究会編集
(食品保全研究シリーズ ; 1)
Publisher | 東京 : 中央法規出版 |
---|---|
Year | 1997.7 |
Language | Japanese |
Size | 284p ; 26cm |
Authors | 日本食品保全研究会 <ニホン ショクヒン ホゼン ケンキュウカイ> |
Subjects | BSH:食品衛生 NDLSH:食品工業 NDLSH:食品保存 |
Notes | 監修: 河端俊治, 春田三佐夫 引用・参考文献: 各節末 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.54//Sh96//1 |
|
4805816066 |
|
|
|
6200016952 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:5times
(Lending within 3 months:0times)