<Books>
ショクヒンガク : チョウリスル ヒトニ ヤサシイ ショクヒンガクエノ アプローチ
食品学 : 調理する人にやさしい食品学へのアプローチ / 荒川信彦,畑江敬子編著
Publisher | 東京 : 調理栄養教育公社 |
---|---|
Year | 1994.9 |
Language | Japanese |
Size | 180p ; 22cm |
Authors | 荒川, 信彦(1931- ) <アラカワ, ノブヒコ(1931- )> 畑江, 敬子(1941-) <ハタエ, ケイコ > |
Subjects | 食品 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//A63 |
|
|
4924737186 |
|
|
|
6200015278 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)