<Books>
イタリア リョウリ キソ ギジュツ コウザ
イタリア料理基礎技術講座 / 本多功禰著
Publisher | 東京 : 柴田書店 |
---|---|
Year | 2000.4 |
Language | Japanese |
Size | 349p ; 27cm |
Authors | 本多, 功禰 <ホンダ, タカヤ> |
Subjects | 料理(西洋) -- イタリア All Subject Search |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
596.23//H84 |
|
4388058602 |
|
|
|
6200011412 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Classification | NDC:596.23 |
ID | 1000196367 |
ISBN | 4388058602 |
NCID | BA47537510 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:16times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:5times
(Lending within 3 months:0times)