<Books>
ショクヒン ソザイノ キノウセイ ソウゾウ セイギョ ギジュツ : アタラシイ ショクヒン ソザイエノ アプローチ
食品素材の機能性創造・制御技術 : 新しい食品素材へのアプローチ / ニューフード・クリエーション技術研究組合編
Publisher | 東京 : 恒星社厚生閣 |
---|---|
Year | 1999.11 |
Language | Japanese |
Size | viii, 353p, 図版1枚 ; 21cm |
Authors | ニューフード・クリエーション技術研究組合 <ニュー フード クリエーション ギジュツ ケンキュウ クミアイ> |
Subjects | 食品工業 食品化学 |
Notes | 参考文献: 各章末 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588//N99 |
|
4769909055 |
|
|
|
6200010046 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Classification | NDC:588 |
ID | 1000196264 |
ISBN | 4769909055 |
NCID | BA4443808X |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)