<Books>
ショクチョウ ノ ショリ ト ニク ノ カコウ
食鳥の処理と肉の加工 / G.C. Mead編 ; 門平恒夫訳
Publisher | 東京 : 建帛社 |
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Year | 1996.3 |
Language | Japanese |
Size | x, 385p ; 22cm |
Authors | Mead, G. C. 門平, 恒夫 <カドヒラ, ツネオ> 日本食鳥協会 <ニホン ショクチョウ キョウカイ> |
Subjects | BSH:鶏肉 |
Notes | 監訳:日本食鳥協会 Processing of poultry.の翻訳 |
TOC
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Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
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3F 図書 | 図書 |
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648.2//Me11 |
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4767960630 |
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6200009577 |
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Material Type | Books |
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Other titles | original title:Processing of poultry |
Classification | NDC8:648.2 |
ID | 1000196149 |
ISBN | 4767960630 |
NCID | BN1439034X |
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