<Books>
シンペン チョウリガク
新編調理学 / 長野美佐緒〔ほか〕著
Publisher | 東京 : 学建書院 |
---|---|
Year | 1992.4 |
Language | Japanese |
Size | 222p ; 22cm |
Authors | 長野, 美佐緒 <ナガノ, ミサオ> |
Subjects | 料理 食品化学 |
Notes | 参考図書:p216〜217 1981年発行の「調理」の改訂版 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
596//N16 |
|
4762408409 |
|
|
|
6200008144 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)