<Books>
ウショク ヨボウノ タメノ ショクヒン カガク : カンミ トウシツカラ コウソ ソガイザイマデ
う蝕予防のための食品科学 : 甘味糖質から酵素阻害剤まで / 大嶋隆, 浜田茂幸編集
Publisher | 東京 : 医歯薬出版 |
---|---|
Year | 1996.1 |
Language | Japanese |
Size | viii, 261p ; 26cm |
Authors | 大嶋, 隆 <オオシマ, タカシ> 浜田, 茂幸 <ハマダ, シゲユキ> |
Subjects | 歯科学 口腔衛生 食品 |
Notes | 執筆:大嶋隆ほか |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
497.24//O77 |
|
4263453123 |
|
|
|
6200004630 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)