<Books>
ショクヒン カコウ ジッシュウ ジッケンショ
食品加工実習・実験書 / 吉田企世子編
Publisher | 東京 : 医歯薬出版 |
---|---|
Year | 1993.1 |
Language | Japanese |
Size | 109p ; 21cm |
Authors | 吉田, 企世子(1934-) <ヨシダ, キヨコ > |
Subjects | 食品製造 |
Notes | 執筆:大野信子ほか |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588//Y86 |
|
|
4263703073 |
|
|
|
6200004457 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:10times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)