<Books>
ユウメイテン ハンジョウテンノ ヨウショク メニュー チョウリ ギジュツ
有名店・繁盛店の洋食メニュー調理技術
Publisher | 東京 : 旭屋出版 |
---|---|
Year | 1993.11 |
Language | Japanese |
Size | 183p ; 28cm |
Authors | 旭屋出版 <アサヒヤ シュッパン> |
Subjects | 西洋料理 料理店 |
Notes | 奥付・背の書名:洋食メニュー調理技術 月刊『喫茶&スナック』の連載「評判メニューづくりの基礎とコツ」に加筆し再編集したもの |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
596.23//Y94 |
|
|
4751100459 |
|
|
|
6200004344 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:8times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)