<Books>
テーブルシキ チョウリシノ キソ チシキ
テーブル式調理師の基礎知識 / 大阪あべの辻調理師専門学校著
Publisher | 東京 : 評論社 |
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Year | 2000.4 |
Language | Japanese |
Size | 191p ; 21cm |
Authors | 辻調理師専門学校 <ツジ チョウリシ センモン ガッコウ> |
Subjects | 調理師 調理士 |
Notes | 索引: p184-191 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
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3F 図書 | 図書 |
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596.07//Ts41 |
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4566075567 |
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6200002160 |
Hide details.
Material Type | Books |
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Other titles | other title:調理師の基礎知識 : テーブル式 |
Classification | NDC:596.07 |
ID | 1000195385 |
ISBN | 4566075567 |
NCID | BA46329507 |
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