<図書>
Starch ; structure and functionality / edited by P.J. Frazier, P. Richmond, A. M. Donald.
(Special publication ; no. 205)
出版者 | London : Royal Society of Chemistry |
---|---|
出版年 | c1997 |
大きさ | xii, 277 p. ill, ; 24 cm |
著者標目 | Frazier, P. J. Richmond, P. Donald, A. M. (Athene Margaret), 1953- |
件 名 | Starch |
一般注記 | 共通タイトルの責任表示:Royal Society of Chemistry \ The proceedings of an International Conference sponsored by the Food Chemistry Group of The Royal Society of Chemistry in association with the Institute of Food Science and Technology Research Subject Group held at the University of Cambridge, UK, 15-17 April 1996. \ Includes bibliography and index |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫M4F 図書 | 図書 |
|
588.2//St3 |
|
0854047425 |
|
|
|
0098041664 |
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:2回
※2017年9月4日以降
全貸出数:2回
(3か月以内の貸出:0回)