このページのリンク

<図書>
Starch ; structure and functionality / edited by P.J. Frazier, P. Richmond, A. M. Donald.
(Special publication ; no. 205)

出版者 London : Royal Society of Chemistry
出版年 c1997
大きさ xii, 277 p. ill, ; 24 cm
著者標目 Frazier, P. J.
Richmond, P.
Donald, A. M. (Athene Margaret), 1953-
件 名 Starch
一般注記 共通タイトルの責任表示:Royal Society of Chemistry \ The proceedings of an International Conference sponsored by the Food Chemistry Group of The Royal Society of Chemistry in association with the Institute of Food Science and Technology Research Subject Group held at the University of Cambridge, UK, 15-17 April 1996. \ Includes bibliography and index
目次/あらすじ

所蔵情報を非表示

書庫M4F 図書 図書
588.2//St3
0854047425


0098041664

書誌詳細を非表示

データ種別 図書
分 類 NDC:464.3
NDC:439.1
NDC:588.2
書誌ID 1000187624
ISBN 0854047425
NCID BA32123536

 類似資料