<図書>
Training manual on food irradiation technology and techniques / prepared by the Joint FAO/IAEA Division of Isotope and Radiation Applications of Atomic Energy for Food and Agricultural Development.
(Technical reports series ; no. 114)
版 | 2nd ed. |
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出版者 | Vienna, Austria : International Atomic Energy Agency |
出版者 | New York} : {exclusive sales agent in the United States of America, UNIPUB |
出版年 | 1982 |
出版年 | 1982 |
大きさ | 205 p. : ill. ; 24 cm. |
著者標目 | Joint FAO/IAEA Division of Isotope and Radiaion Applications of Atomic Energy for Food and Agriculture Development International Atomic Energy Agency |
件 名 | Radiation preservation of food |
一般注記 | ""STI/DOC/10/114/2."" |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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588.5//Tr1 |
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9201150822 |
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0086081715 |
書誌詳細を非表示
データ種別 | 図書 |
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別書名 | その他のタイトル:Food irradiation technology and techniques |
書誌ID | 1000161109 |
ISBN | 9201150822 |
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