<Books>
ニホン ショクヒンヒョウジュン セイブンヒョウ ノ カイテイ ニ カンスル チョウサ ホウコク : 4テイ ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ
日本食品標準成分表の改訂に関する調査報告 : 四訂日本食品標準成分表 / 科学技術庁資源調査会編
(科学技術庁資源調査会報告 ; 第87号)
Publisher | [東京] : 科学技術庁資源調査会 |
---|---|
Year | 1982.10 |
Language | Japanese |
Size | 707p ; 26cm |
Authors | 科学技術庁資源調査会 <カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ> |
Subjects | NDLSH:食品化学 NDLSH:栄養 |
Notes | 参考文献:p578-614 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4F 参考図書 | 図書 |
|
498.51//N77 |
|
417311690X |
|
禁帯出 |
|
0091051855 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)