<Books>
ショクヒン ノ カコウ ト エイヨウ カガク
食品の加工と栄養科学 / 日本農芸化学会編集
(日本農芸化学会ABCシリーズ ; 7)
Publisher | 東京 : 朝倉書店 |
---|---|
Year | 1986.2 |
Language | Japanese |
Size | viii,221p ; 21cm |
Authors | 日本農芸化学会 <ニホン ノウゲイ カガッカイ> |
Subjects | NDLSH:栄養 NDLSH:食品化学 |
Notes | 執筆:藤巻正生ほか 参考文献:各章末 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.5//Sh96 |
|
425443507X |
|
|
|
0087082295 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:8times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)