<図書>
Recommended methods for the microbiological examination of foods
版 | {2d ed.} |
---|---|
出版者 | New York : Publication Office, American Public Health Association |
出版年 | {1966} |
大きさ | 205 p. illus. 25 cm. |
著者標目 | American Public Health Association. Committee on Evaluation and Standards. Coordinating Committee on Laboratory Methods. Subcommittee on Methods for the Microbiological Examination of Foods Sharf, John Minert, 1910- |
件 名 | Food -- Bacteriology 全ての件名で検索 |
一般注記 | Edited by J.M. Sharf. \ Includes bibliography. |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫M4F 図書 | 図書 |
|
498.55//Sh13 |
|
|
|
|
|
2016044257 |
書誌詳細を非表示
データ種別 | 図書 |
---|---|
別書名 | その他のタイトル:Microbiological examination of foods |
書誌ID | 1000054417 |
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)